Center za estetsko in lasersko zobozdravstvo, implantologijo in stomatološko protetiko
Pokličite nas: 0590/60000
Odpiralni čas: pon. - čet.: 9h -18h in pet.: 8h –13h

Locator system®

Lep Nasmeh > Locator system®

Locator system®

Locator®/Kerator® system predstavlja odlično in cenovno izredno ugodno metodo sidranja snemljivih zobnih nadomestkov.

implantati-locator

 

Pacienti s snemljivimi zobnimi nadomestki (protezami) so namreč pogosto nezadovoljni s stabilnostjo svojih protez. Locator®/Kerator® system nam omogoča zadovoljiti prav take paciente že z minimalnim številom zobnih vsadkov – z vstavitvijo 2 ali več implantatov v kombinaciji z Locator®/Kerator® sistemom ob minimalnem strošku in minimalni kirurgiji zagotovimo dobro fiksacijo snemnega nadomestka (proteze).

V kolikor je obstoječa proteza sicer ustrezna in estetsko zadovoljuje pacienta, je mogoče staro protezo celo ohraniti in jo le prilagoditi na novo stanje v ustih. Na ta način je strošek mogoče zmanjšati na minimum, pacient pa pridobi siguren in čvrst ugriz s protezo, katere je že vajen.

Pri pacientih, ki si želijo več, lahko na Kerator®/Locator® sistemu izdelamo tako imenovani »snemni most«, kar za paciente predstavlja bistveno prednost v primerjavi s klasično totalno protezo, saj za razliko od totalne proteze snemni most v zgornji čeljusti ne pokriva več neba! To pa za paciente pomeni bistveno več okušanja in uživanja v hrani, boljše higienske pogoje, manj materiala v ustih in bolj naraven občutek.