Center za estetsko in lasersko zobozdravstvo, implantologijo in stomatološko protetiko
Pokličite nas: 0590/60000
Odpiralni čas: pon. - čet.: 9h -18h in pet.: 8h –13h

SKY Fast&Fixed

Lep Nasmeh > SKY Fast&Fixed

SKY Fast&Fixed

Željo po takojšnji protetični oskrbi lahko izpolnimo z novim terapevtskim konceptom SKY Fast&Fixed, s katerim dosežemo izjemno stabilnost in funkcionalnost protetičnega nadomestka ob minimalno obsežni kirurgiji z minimalnim številom implantatov.

Z modificirano in optimizirano postavitvijo implantatov na strateška mesta namreč zagotovimo optimalno razporeditev nosilcev – implantatov, pri tem pa poskrbimo, da implantati ne posegajo v prostor določenih anatomskih struktur, kot so maksilarni sinus in spodnji čeljustni živec.

Z individualno modelacijo izdelamo umetno dlesen, s katero nadomestimo zaradi atrofije izgubljena mehka obzobna tkiva in kostnino. Na ta način se izognemo potrebi po dodatnih zahtevnih operacijah, kot so dograditev kosti in dlesni, dvig sinusnega dna ali kirurški premik spodnjega čeljustnega živca. Tako lahko do novih zob pridete hitreje, kirurški postopki so manj zahtevni, čas zdravljenja je krajši, posledično pa je tudi cena take rešitve nižja. Kljub vsemu ostajata kvaliteta in funkcionalnost novih zob enaka kot pri klasični in bolj zahtevni rešitvi.

PREDNOSTI SKY FAST-AND-FIXED METODE:

  • hitra in cenovno ugodna rešitev
  • fiksni zobje (vijačeni na implantate)
  • ni potrebe po dodatnih kirurških postopkih (kostna dograditev, dvig sinusa, transpozicija živca, ipd.)
  • takojšnja protetična oskrba (v roku 24-48 ur)
  • visoka uspešnost ter predvidljivi dolgoročni rezultati