ambulanta_kovacic

Dentalni center dr. Kovačič!

Smo ena vodilnih zasebnih zobozdravstvenih ordinacij v Sloveniji z več kot 5o-letno družinsko tradicijo. V urejenem ambientu dentalnega centra Dr. Kovačič ponujamo vrhunske stomatološke storitve in uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo. Naši zdravniki so po opravljeni diplomi na Stomatološki fakulteti v Ljubljani opravili še številna dodatna izobraževanja, klinična usposabljanja in specializacije tako doma kot predvsem v tujini.
Specializirani smo za CAD-CAM izdelavo zobnih nadomestkov na zobeh in implantatih ter certificirani za nevidno brezžično ravnanje zob po metodi Invisalign, izdelavo ultratankih porcelanskih lusk Lumineers in beljenje zob po metodi BriteSmile in ZOOM. Uporabljamo vrhunske in preizkušene zobne implantate Ankylos, Bredent-BlueSKY, Neodent ter Straumann. S pomočjo najsodobnejše laserske tehnologije z izjemno uspešnostjo zdravimo parodontalno bolezen, postopki preparacije zob pa so neboleči, hitri in izredno precizni. Z uporabo najnovejših regenerativnih tehnik in materialov znamo rekonstruirati že izgubljena zobna in obzobna tkiva in povrnemo sproščen nasmeh na vaš obraz. Zavedamo se pomembnosti lepega nasmeha – ene najlepših stvari, ki jo lahko podarimo sebi in drugim.
V prijetnih in sodobno opremljenih prostorih opravljamo posege celotnega spektra modernega zobozdravstva, da bi vam omogočili zdrav in sijoč nasmeh. Potrudili se bomo upoštevati tudi vaše osebne želje in potrebe. Želimo si, da resnično občutite, da ste v najboljših rokah!

Lep nasmeh lahko spremeni vse!

Ekipa

Rudi Kovacic

Rudi Kovačič,
dr. dent. med.

Začetnik in ustanovitelj dentalnega centra dr.Kovačič

_dsc2648

Andrej Kovačič, dr. dent. med.
Master in Implant Dentistry (UCLA)
Invisalign certified dentist
Lumineers certified

_dsc2754

Maja Kovačič, dr. dent. med.
Invisalign certified dentist

Ortodontija

zobozdravnica

dr.sc. Aleksandra Čalić,
dr. dent. med.

Estetsko zobozdravstvo in stomatološka protetika

zobozdravnica_1

Karmen Volk Gašperšič,
dr. dent. med.

Estetsko zobozdravstvo in stomatološka protetika

asistentka2

Nataša Nartnik,
dipl. ust. hig,

asistentka4

Barbara Rušnik, asistentka

Maša Komac

Maša Mali, asistentka

asistentka

Mateja Radi, asistentka

asistentka6-copy

Maša Komac,
komunikacija s strankami, organizacija in koordinacija dela

Zakaj izbrati nas

Naša več kot 50-letna družinska tradicija je zagotovilo naši izkušenosti in predanosti delu in strankam. Številne zadovoljne stranke, ki so z nami iz generacije v generacijo, nam kažejo, da smo s svojim delom, pristopom in predanostjo na pravi poti. Ponosni smo na to!

Zavedamo se, da si naši pacienti zaslužijo le najboljše, zato uporabljamo le najboljše materiale in najsodobnejšo tehnologijo. Vselej si srčno prizadevamo, da zagotovimo optimalne rezultate zdravljenja, na svoje storitve pa dajemo popolno garancijo.

Z inovativnimi postopki, sodobno opremo in sodelovanjem s strokovnjaki iz različnih področij, vam zagotavljamo kvalitetno storitev na vseh področjih zobozdravstva. Uporabljamo zgolj najboljše materiale in opremo ter neprestano spremljamo zobozdravstvene trende in inovacije doma ter po svetu.

Ker se zavedamo, da je obisk zobozdravnika za marsikoga stresen dogodek, smo prostore opremili tako, da se boste pri nas počutili kar se da prijetno in udobno. In parkirišče je tik pred vhodnimi vrati …

Ker se danes trendi v zobozdravstvu spreminjajo s svetlobno hitrostjo, se trudimo ostati v stiku z njimi. Stalna izobraževanja doma in v tujini nam dajejo nova znanja in ideje, ki nam omogočajo, da s svojim znanjem in veščinami sledimo hitremu razvoju zobozdravstvene stroke.

Tu smo, da sledimo sanjam vsakega, ki si želi popoln nasmeh. Prilagodimo se vašim osebnim željam in vašemu urniku.

S skupnim znanjem naših vrhunskih strokovnjakov in v sodelovanju z najboljšimi laboratoriji doma in po svetu vam lahko ponudimo optimalne rezultate zdravljenja tudi za najzahtevnejša stomato-protetična dela.

Vrhunske storitve

Dentalni center dr. Kovačič je opremljen z najsodobnejšo opremo, ki skupaj s prijetnim in sodobnim ambientom presega ponudbo “klasičnih” zobozdravstvenih ordinacij. Za natančno diagnostiko in optimalno zdravljenje naših pacientov imamo na razpolago najsodobnejšo opremo, kot so:

  • Digitalna rentgenska diagnostika
  • Računalniška diagnostika in načrtovanje terapije
  • Računalniška simulacija predvidene ortodontske terapije
  • High-tech laser za mehka in trda tkiva
  • OP mikroskop
  • Ultrazvok
  • Digitalna intraoralna kamera
  • Intraoralni scanner
  • CAD-CAM tehnologija

Zagotavljamo vam zobozdravstveno oskrbo na najvišjem tehničnem nivoju, poleg tega pa se bomo v vsakem trenutku trudili skrbeti tudi za vaše splošno prijetno počutje tako v čakalnici kot v ordinaciji. Neboleči postopki so naša temeljna skrb in prioriteta, zato poleg lokalne anestezije ponujamo tudi postopke v sedaciji.

Zavedamo se, da je še kako pomembno, da ste naši pacienti dobro seznanjeni s svojim zdravstvenim stanjem, da poznate vse možne načine terapije ter da pred dokončno odločitvijo glede terapije odlično razumete predlagani načrt zdravljenja, zato ob predhodnem dogovoru vsem našim pacientom ponujamo brezplačen informativni posvet in nasvet. Za uspešno terapijo je namreč ključnega pomena tudi pacientovo sodelovanje, ki pa ga brez razumevanja ni mogoče pričakovati.

Združili smo znanje in v dobrih 50 letih izdelali kliniko, na kateri vam lahko ponudimo popolno zobozdravstveno oskrbo po najvišjih svetovnih standardih. Vsak od nas je doslej vložil že na stotine ur svojega prostega časa v dodatna izobraževanja, da bi postali še boljši in da bi vam lahko ponudili še kakovostnejšo storitev! Nismo zobozdravniki le po poklicu, pač pa tudi in predvsem po srcu! Sodelujemo le z vrhunskimi izbranimi zobotehničnimi laboratoriji v Sloveniji, Italiji, Avstriji, Liechtensteinu in Združenih državah Amerike, ki pri svojem delu prav tako kot mi uporabljajo vrhunsko najsodobnejšo tehnologijo. To namreč čutimo kot obvezo, saj ste nam zaupali svoj najdragocenejši zaklad – vaš nasmeh! Potrudili se bomo, da bomo vaše zaupanje upravičili, saj ste zdravi in zadovoljni pacienti naša največja motivacija!

Našim VIP strankam nudimo 24-urno dosegljivost na VIP-telefonski številki. Za več informacij v zvezi z VIP programom nas prosim kontaktirajte!

Ker se zavedamo, da danes še kako drži pregovor “Čas je denar!” in ker verjamemo, da ste časovno močno obremenjeni s svojimi vsakodnevnimi obveznostmi,  vam kot udobno alternativo ponujamo program “Manager” – Vaš celotni tretma v skladu z vašimi obveznostmi in našimi zmožnostmi prilagodimo tako, da dosežemo zastavljeni cilj s čim manj obiski, ki pa so zato daljši in obsežnejši. Na ta način se izognemo nepotrebnemu čakanju, številnim obiskom in dolgotrajnosti procesa – do lepega nasmeha vas torej pripeljemo ravno tako hitro, kot to vam odgovarja!

Intraoralni 3Shape scanner in intraoralna digitalna kamera, ErCr:YSGG laser za trda tkiva, diodni dentalni laser, Karl-Zeiss operativni mikroskop, professional ZOOM in BRITESMILE sistem za beljenje zob v ordinaciji so poleg odličnega znanja ter dolgoletnih izkušenj le nekateri od pripomočkov, ki nam omogočajo, da opravljamo storitve hitro, kvalitetno in na najvišjem strokovnem nivoju.

Izdelava vašega novega nasmeha nam predstavlja veliko obvezo in hkrati strokovni izziv in zabavo – pri velikih in zahtevnih rekonstrukcijah se zato poslužujemo digitalne tehnologije za vizualizacijo vašega bodočega nasmeha – tako lahko vnaprej vidimo in ustrezno planiramo našo terapijo, kar nam omogoča optimalne rezultate in tako vaše kot naše zadovoljstvo ob koncu terapije.

Poleg standardnih oblik plačil, kot so plačilo v gotovini, plačilo s plačilnimi in kreditnimi karticami ter nakazilo na transakcijski račun, ponujamo v sodelovanju z banko tudi kartična plačila na obroke, v dogovoru z SKB banko pa vam bodo na osnovi pri nas izdelanega predračuna odobrili kredit pod še posebej ugodnimi pogoji.