Center za estetsko in lasersko zobozdravstvo, implantologijo in stomatološko protetiko
Pokličite nas: 0590/60000
Odpiralni čas: pon. - čet.: 9h -18h in pet.: 8h –13h

Totalne zobne proteze

Lep Nasmeh > Totalne zobne proteze

Pri popolni brezzobosti vam s totalno protezo lahko na enostaven in hiter način povrnemo žvečno funkcijo in vam spet pričaramo nasmeh na vaš obraz!

totalne-zobne-proteze
Zakaj ne bi uživali tudi jesen svojega življenja?

V kolikor vam manjkajo vsi zobje, vam naši strokovnjaki lahko z izdelavo totalne proteze na enostaven in povsem neboleč način že v kratkem času spet povrnejo vaš nasmeh. Ne le, da imajo tako izdelane proteze daljšo življenjsko dobo od klasičnih protez, pač pa tudi funkcionirajo bolje, kadar z njimi govorite ali jeste. Naše zobne proteze so narejene iz najboljših neporoznih akrilatov, kar zmanjšuje možnost alergičnih reakcij, uporaba večslojnih zob pa nam omogoča izdelavo povsem individualiziranega naravnega nasmeha.

Uporabljamo le najboljše materiale, naše proteze pa so izdelane po najsodobnejši tehnologiji po sistemu BPS® (Biofunctional Prosthetic System by Ivoclar Vivadent®).

Standardni akrilni zobje se namreč veliko hitreje obrabljajo od večplastnih, kar zahteva pogostejše obnove ali celo zamenjavo proteze. Večplastni zobje, kakršne uporabljamo pri nas, delujejo tudi veliko bolj naravno, zato je odveč bojazen, da bodo vaši novi zobje “delovali umetno”!

Torej sedaj ni več dvoma, kam po novo zobno protezo!

Informativni pregled je pri nas brezplačen!